Een kom verse soep doet wonderen: het gezondere alternatief voor een snelle snack. Zeker als de soep volgens de regels van de kunst, met liefde en seizoensgroenten.

Nieuw in Mechelen

geplaatst door: Gunter Van Horebeek op Dec 9th, 2018

 SOEPER TUESDAY  in Hofstade

In december 2018 verwennen Soeper.be en BroodNodig bakkerij Van Eeckhout jou met een heerlijk soep proevertje  in gezelschap van een ambachtelijke boterham 

Waar? Heel de maand elke dinsdag in Hofstade, ad kerk

Wanneer? vanaf 17u15 tot 18u30! of  Zolang de voorraad strekt.

Wat schaft de pot deze week? 

Finse Preisoep 

De koude buitenhouden? Finnen weten er alles van. Door de innerlijke mens te verwarmen met een gezonde, vitaminerijke preisoep, bijvoorbeeld. Probeert u het zelf maar eens uit!

 

 Kom gauw eens langs op dinsdag! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-----------------------------------------------

Nu enkel in HOFSTADE - SOEPER TUESDAY 

Wie van het station van Mechelen naar de binnenstad (of omgekeerd) wandelt of fietst, passeert op de hoek van de Oude Brusselstraat en de Vijfhoek, de gloednieuwe concept store van BroodNodig. Elke dinsdag tussen 17u00 en 19u00 houdt SOEPER daar zijn SoeperTuesday

Koopt u er op dat moment een artisanaal brood, dan krijgt u een soepproevertje aangeboden in combinatie met een heerlijk verse boterham. Overtuigd van de kwaliteit en versheid van onze soep? Dan kan u meteen één of meerdere porties soep kopen en naar huis meenemen. Die hoeft u vervolgens enkel nog thuis op te warmen. Handig toch? Makkelijk zat en nog gezond ook. Een portie verse vitaminen voor ’s avond of de volgende dag.